25 Aralık 2013 Çarşamba

YEPYENİ GİRİŞİMİM!!


Herkese yepyeni projemin ilk postundan ve yeni blogumdan merhaba :) Her kadın gibi ben de uygun fiyatlı ve kaliteli kaçış noktaları arıyorum.
Ama ben biçok kadından farklı olarak zara, mango, atlas pasajı , pazarlar gibi yerleri çok fazla tercih etmiyorum.
Bunun nedeni ise çok ama çok küçük yaşlardan beri tekstil ve markalar konusunda gerçek bir avcı olmam. Her zaman için en kaliteli ürünleri, çok uygun fiyatlara satın alma şansım oldu. Bu özelliğimi iki senedir internetten satış yaparak kullanıyordum.
Kendimi daha özgürce ifade etmek istediğim için de böyle bir platform kurdum. Amacım hem kadınlara uygun fiyata stil sahibi olunabileceğini göstermek , hemde kaliteli ürün almak için tonlarca para dökmenize gerek olmadığını öğretmek.
İnstagram @kombintekfiyat hesabi ile paralel yürüteceğim blogumu her gün takip etmenizi öneririm.
Çünkü hergün değişik bir kombinasyon yayınlayacağım.
Bir gün hafta sonu rahatlığı bulabileceğiniz 'kombintekfiyat' ta , bir gün ofis şıklığı yakalayabilirsiniz. Her türlü fikir ve yapıcı eleştirilerinize açığım..
xoxo
Kombinasyon detaylari:
Kazak:Atmosphere markalıdır.. Bedenleri mevcuttur.
Pantolon:Moda Duygusu ..Sınırlı sayıda kalmıştır.Bedenleri mevcuttur.Dilerseniz yırtık olmadan satın alabilirsiniz.ayrıca belirtmek isterim ki ben tam bir senedir üstümde paralanırcasına giyindim ve gördüğünüz gibi hala yepyeni duruyor.
Likrali üretilmiştir.
Jean Kolej Mont:Bill Blass markalıdır.Bedenleri mevcuttur.Sınırlı sayıda kalmıştır.Kollari %100 cotondan üretilmiştir.